Notice: Uninitialized string offset: 0 in /var/www/skillingbro.dk/public_html/wp-content/themes/atelier/swift-framework/core/sf-functions.php on line 1218

Hvorfor leasing

Leasing

Hvorfor flex-leasing?

Flexleasing består i, at man køber en bil uden afgift, som herefter leases i stedet for at afregne fuld afgift. Alternativet til dette er, at man køber en bil på det danske marked, hvor der allerede er betalt fuld registreringsafgift, men dette vil betyde en meget højere kapitalbinding.

Flexleasing gør at kapitalbindingen bliver væsentligt mindre, og at man er sikret imod afgiftsomlægninger som kan forringe værdien af bilen. Hvis man skulle ud og finansiere købet af bilen via f.eks. et banklån ville renterne af den højere danske pris også gøre at man opnår en yderligere besparelse ved at flexlease sin bil frem for at købe den.

Man erhverver sig altså en bil uden registreringsafgift, og betaler herefter registreringsafgiften månedsvis for en ønsket periode.

Hvad er fordelene?

Man har en væsentlig mindre kapitalbinding, typisk 1/3 af den danske markedspris. Da der ved brug af denne metode ofte er tale om specialbiler, vil disse også være nemmere at omsætte efter endt brug, da bilen stadig er uden registreringsafgift og kan sælges i udlandet, hvor der er et større køberklientel. Bilen vil til enhver tid kunne indregistreres på udenlandske nummerplader, hvis man ønsker det. Flexleasing er mest velegnet til specielle/dyre biler og/eller biler man ønsker at bruge for en periode f.eks. en cabriolet til brug i sommermånederne.